avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparare falsificat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparare falsificat

Buna ziua
Va rog sa ma ajutai si pe mine,in urmatoiarea speta.
In anul 1970 tatal meu a cumparat un teren inpreuna cu fratele sau cu o chitanta de mana ,cum se facea pe vremea aceea,pe care nu o mai posed . In anul 1998 fratele tatalui adeschis o actiune in instanta, a chemat 2 martori au facut o alta hartie acum scrisa la masina au semnat cei 2 martori ca decat el ar fi unicul proprietar si la u scos pe tatal meu din posesia terenului .Instanta la citat pe proprietarul locului de la care au cumparat dar acesta nu sa prezentat pentru ca decedase .
Cum a si putea demonstra ca actul pe care la facu e fals ?
Va rog sa ma sfatuiti de unde sa incep si ce sa fac ca redevina proprietar
VA MULTUMESC
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2012
viorelvsl, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 10:39, 13 Noiembrie 2012
Precizati in ce stadiu procesual este procesul de uzucapiune deschis de fratele tatalui dvs.

De asemenea la DITL , cine a avut rol fiscal din anul din 1970 pana in prezent, cine a achitat impozitul datorat .
Este posibil ca la rolul fiscal sa fie acea chitanta de mana originala din 1970, schita etc.

In functie de aceste considerente puteti primi un sfat juridic pertinent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire drept proprietate cu chitanta de mana MariaL2012 MariaL2012 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:bunicul meu a cumparat aproximativ in periana anilor 1970-1974 cu chitanta de mana un teren de la ... (vezi toată discuția)
Casa si teren cumparate cu chitanta de mana liviu777 liviu777 buna ziua, am si eu o problema parintii mei au cumparat un teren pt constructie casa cu chitanta de mana prin anul 1960, ambii parinti au decedat iar eu sunt ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate scorpio78 scorpio78 Buna seara Socrii mei au cumpărat de la un cetățean din comuna unde locuiesc dumnealor în anul 1974. Problema intervine ca acel vecin a făcut cu socrii ... (vezi toată discuția)