avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate csabex

Activitate csabex

Buna ziua,

unul dintre furnizorii mei solicita prezentarea bilantului inainte de publicarea acestuia.
In ce conditii pot sa-i dau informatiile solicitate? un contract de confidentialitate este sufcient?

multumesc
Răspuns la discuția explicatii cod CAEN
Buna dimineata,

ca si intreprindere individuala am nevoie de contabil, avand in vedere ca am si un angajat?
multumesc
Răspuns la discuția explicatii cod CAEN
multumesc
Răspuns la discuția explicatii cod CAEN
multumesc,
si pana primesc autorizatia si pentru aceasta activitate ce ma sfatuiti, sa deschid magazinul si sa vand si produse nealimentare-detergenti, cosmetice, textile, etc.?
multumesc
Răspuns la discuția explicatii cod CAEN
multumesc,
o sa cer autorizatia si pentru codul privind produsele nealimentare, ca si activitate secundara. Mai am o activitate secundara, codul 5630.Pot sa am mai multe activitati secundare, nu?
multumesc
Răspuns la discuția explicatii cod CAEN
multumesc,

eu am mentionat la ONRC cand am depus dosarul ca vreau sa vand si produse nealimentare si mi s-a spus ca sub codul 4711 intra tot, adica nu am nevoie de o autorizare separata.
Acum am certificatul doar pentru codul 4711..........
buna seara,

am si eu o intrebare. Am primit certificatul de inregistrare pentru intreprindere individuala, activitatea principala fiind conform codului caen 4711-comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun. Acest cod imi permite si vanzarea produselor nealimentare? spre exemplu textile, plastice, etc. sau trebuia sa cer cod caen separat, ca si activitate secundara?

multumesc
multumesc,

abia astazi am aflat la Camera de Comert ca pt. un curs de vanzator comercial, cum se cere la II, nu sunt inscrisi suficiente persoane pentru a ncepe cursul.... deci ca sa infiintez II mi s-a spus la ONRC ca trebuie sa detin o astfel de diploma........ doar ca cei de la Camera de Comert nu stiu cand va incepe cursul... poate sa dureze si un an de zile pana se inscrie un anumit nr. de persoane.... eu ce ma fac in aceasta situatie? ultimul curs la noi in judet a fost organizat anul trecut in septembrie.....
buna seara,
in cazul intreprinderii individuale autorizatia se obtine pt un singur cod CAEN? ce se intampla in situatia in care eu vreau sa vand produse alimentare, nealimentare, textile,alcool, tigari etc., acest lucru este posibil? mai am nevoie si de avize sanitar veterinare, sanitare la infiintare?
multumesc
si ce fel de pregatire este necesara in cazul unui magazin mixt+bar pentru PFA sai II? studiile liceale nu sunt suficiente?
multumesc