avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate vea75

Activitate vea75

Discuție Executare...
Buna ziua! Doresc sa va expun situatia mea care nu e deloc simpla ,consider eu . In urma cu ceva timp am contractat un credit bancar ,pt nevoi personale, impreuna cu sotul meu . Eu sunt titular, iar el coplatitor. Intre timp am divortat , el nu doreste sa mai plateasca absolut nimic. Eu am mai platitit o perioada,am avut poprire pe salariu,dar de un an nu am mai platit nici eu pt ca nu am mai avut posibilitatea si nici nu mai lucrez ,nu am contract de munca. Intre timp creditul a fost preluat de executori bancari si actionat in instanta. Mentionez ca eu nu am nicio proprietate pe numele meu si nici fostul sot. El e plecat din tara, deci nici el nu are contract de munca.Ce mi se poate intampla?
Buna ziua, am divortat in urma cu 2 ani si in timpul casatoriei am contractat un credit, mentionez ca eu am platit pana la un moment dat,dar acum nu imi mai permit deoarece nu mai am din ce. Ce consecinte pot fi? La credit eu am fost titular iar fostul sot coplatitor. In momentul acesta dosarul se afla la un executor judecatoresc.
Răspuns la discuția Pensie alimentara neplatita
si daca nu ar avea carte de munca ? ce solutii ar exista?
Răspuns la discuția Pensie alimentara neplatita
Va multumesc !
Buna seara! Doresc sa aflu raspunsul la o intrebare si va multumesc anticipat. In urma cu 2 ani am divortat si am intretinere o fetita de 9 ani. Tatalui i s-a stabilit o pensie alimentara de 150 lei datorita faptului ca la momentul respectiv nu figura angajat cu carte de munca, Am aflat ca intre timp s-a angajat, . De 10 luni, insa, nu si-a platit pensia alimentara. Eu am avut o tentativa de a face o plangere la politie, acum 8 luni,dar nu am putut sa o finalizez deoarece mai aveam 2 zile pana la indeplinirea perioadei de 2 luni, perioada optima pt a efectua o reclamatie. Intre timp eu impreuna cu fetita mea ne-am mutat din respectiva localitate,unde am locuit cu ex-ul. Doresc acum sa intreprind demersuri pt recuperarea pensiei alimentare si nu stiu ce ar trebui sa fac. Sa fac plangere la politie sau la judecatorie sau ce altceva?