avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit neachitat

Buna ziua, am divortat in urma cu 2 ani si in timpul casatoriei am contractat un credit, mentionez ca eu am platit pana la un moment dat,dar acum nu imi mai permit deoarece nu mai am din ce. Ce consecinte pot fi? La credit eu am fost titular iar fostul sot coplatitor. In momentul acesta dosarul se afla la un executor judecatoresc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:44, 22 Aprilie 2012
Cu scopul legitim de recuperare credit restant,executorul va dispune procedura si etapele necesare executarii silite asupra bunurilor dvs in evidenta =mobile/imobile/conturi/drepturi salariale prezente si viitoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)
Rata neplatite si somatie de plata krysty30 krysty30 buna seara,am si eu o problema,am facut acum cativa ani o rata la o firma de unde am cumparat ceva in rate,am platit cam jumatate din rate lunare pana am ramas ... (vezi toată discuția)
Executare silita agromav agromav Buna seara, Imprumut bancar cu ipoteca(mobile si imobile),iar persoana respectiva nu mai are nimic pe numele sau,a eliberat 2 bilete la ordin unei societati, ... (vezi toată discuția)