va rog mult inca o lamurire poti fi amendat de parchet si pentru ca nu te prezinti daca te citeaza ca sa stiu daca despre acea cauza e vorba sau nu,va multumesc
Un caz,real un om care fusese condamnat cu suspendare fura niste produse spargand un geam noapte la un chiosc imediat este retinut si dus la sectie prejudiciu recuperat,cca150 de lei,da declaratie si pleaca,dar isi schimba domiciliu dupa o luna si nu isi face mutatie,deci nu primeste citatie nu merge la politie sau parchet.Au trecut 5 ani de atunci si nu s-a intamplat nimic.E posibil sa mai fie trimis in judecata sau condamnat sau ce s-a intamplat?
Bun gasit,as dori sa stiu daca pentru o factura telefonica de 2000 ron din 2005 neachitata,voi fi executat silit.De fapt nu am vorbit eu ci altcineva care mi-a sustras telefonul si a vorbit in strainatate,gresala mea a fost ca nu am anuntat sa imi fie blocat nr,dar nu asta e ideea ci daca poate sa imi fie pusa poprire pe venit sau executate bunurile.Nu am primit nici o instintare deoarece nu am mutatie pe actuala adresa.Multumesc pentru eventualele lamuriri
Bun gasit,am o intrebare:Care e termenul maxim pentru inceperea urmaririi penale,pt infractiunea de furt,si totodata care e termenul maxim pentru a face o plangere penala referitor la aceasta infractiune?Va multumesc pentru lamuriri.
Bun gasit va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea chestiune.In anul 2000 am cumparat o garsoniera cu 13 milioane lei vechi.Era debransata de la caldura,si am mers cu propietara sa verific totusi daca are datorii dar nu era nimeni la biroul unde se tinea evidenta.Fiind din alta localitate mi-a propus sa imi aduca ea la notariat o adeverinta din care sa reiasa ca nu are datorii.Mi-a adus adev semnata si stampilata si am incheiat tranzactia.In 2003 am vrut sa vand locuinta si am gasit client dar cand am mers sa verifce datoriile avea peste 7 milioane datorii de la fosta propietara.Eu nu mai aveam adeverinta aceea si i-am vandut locuinta cu 12 mil din care am scazut datoriile deci cu 4 mil si ceva fiind disperat neavand din ce trai si bolnav.De atunci stau in gazda si am fost pensionat medical.Ma intreb acum oare as putea face ceva,ca sa indrept acel fals si sa imi caut dreptatea?Multi ani am fost prea bolnav ca sa am puterea de a actiona.Va multumesc pt eventualele lamuriri