avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inselaciune in contractul de vanzare cumparare a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inselaciune in contractul de vanzare cumparare a locuintei

Bun gasit va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea chestiune.In anul 2000 am cumparat o garsoniera cu 13 milioane lei vechi.Era debransata de la caldura,si am mers cu propietara sa verific totusi daca are datorii dar nu era nimeni la biroul unde se tinea evidenta.Fiind din alta localitate mi-a propus sa imi aduca ea la notariat o adeverinta din care sa reiasa ca nu are datorii.Mi-a adus adev semnata si stampilata si am incheiat tranzactia.In 2003 am vrut sa vand locuinta si am gasit client dar cand am mers sa verifce datoriile avea peste 7 milioane datorii de la fosta propietara.Eu nu mai aveam adeverinta aceea si i-am vandut locuinta cu 12 mil din care am scazut datoriile deci cu 4 mil si ceva fiind disperat neavand din ce trai si bolnav.De atunci stau in gazda si am fost pensionat medical.Ma intreb acum oare as putea face ceva,ca sa indrept acel fals si sa imi caut dreptatea?Multi ani am fost prea bolnav ca sa am puterea de a actiona.Va multumesc pt eventualele lamuriri
Cel mai recent răspuns: INASEL ALIN - Cabinet de Avocat , Avocat 20:41, 14 Ianuarie 2012
Din pacate problema dvs. e cam complicata intrucat ati lasat sa treaca mai mult de trei ani de la data instrainarii apartamentului, asa ca dreptul de a formula o actiune civila este prescris. In ceea ce priveste infractiunea de inselaciune, puteti formula o plangere penala la Parchet, dar cum veti dovedi cele sustinute de dvs. in lipsa acelei adeverinte la care faceti referire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare energie termica vasile2014 vasile2014 Prin acest topic doresc sa informez avocatii interesati - daca imi va fi necesar - in cazul in care sfaturile pe care le primesc aici nu vor fi de ajuns pentru ... (vezi toată discuția)
Debransare fortata Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti daca intr-o asociatie de 40 de proprietari din care 6 mai sunt conectati la sistemul centralizat de furnizare a caldurii poate fi impus ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului proprietatii florin41 florin41 buna sunt un proprietar de imobil din loc oradea doresc sa pun cateva intrebari ,de ce mi se incalca dreptul la libera alegere referitor la urmatorul aspect.eu ... (vezi toată discuția)