nu m-am scazut de la intretinere,
Locatarul/proprietarul are obligatia sa comunice oficial asociatiei de proprietari modificarile ce survin referitor la numarul de persoane care domiciliaza provizoriu sau permanent in apartament
Comitetul executiv in temeiul HG nr 1588/2007 art ART. 17
(1) Comitetul executiv al asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii:
r) stabileste cotele de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor cu
domiciliul în cladire si pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe luna;
stabileste perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriasii, pot solicita în scris scutirea
de la plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe luna,
conform hotarârii adunarii generale;
Cum stiu care e suma corecta pe care trebuie sa o platesc pentru caldura,
Aveti 2 variante fie sesizati oficial presedintele de asociatie sa clarifice aspectele ,in temeiul L rt 230/2007 art 17,fie in temeiul HG nr 1588/2007 art 12 A al c si d formulati contestatia la lista de intretinere in termen de 10 zile de la afisarea acesteia
nu m-am scazut de la cheltuieli de intretinere este acela ca fostul administrator nu mi-a acceptat o cerere de la distanta,
Nu exista legal prevazuta obligatia administratorului de imobil sa accepte cerere de la distanta
Era mult la momentul in care ati aflat ca urmeaza sa lipsiti o perioada de timp din imobil ,sau anterior parasirii domiciliului,sa redactati cerere pe care o expediati pe adresa asociatiei de proprietari sau a presedintelui de asociatie
Avand in vedere ca nu stapaniti situatia concreta a instalatiei,este imperios necesar initial sa va informati temeinic si numai daca apreciati ca au fost incalcate normele in vigoare sa demarati demersuri impotriva reprezentantilor asociatiei de proprietari
Chiar si actiune in instanta ,nu va garanteaza hotarare favorabila