Puteti sa-mi spuneti daca exista plafon de casa pe zi in ceea ce priveste plata din casieria unei persoane juridice catre o persoana fizica ?
Multumesc
Va rog daca imi puteti da un sfat. In 2002 am facut facultatea de stiinte economice din cadyl ASE Bucuresti si din anumite motive personale am amanat examenul de licenta. In 2009 mi-am retras dosarul de aici inclusiv fisa matricola si m-am prezentat la Universitatea Ecologica Bucuresti pentru a-mi sustine examenul de licenta pe care l-am luat. Cand m-am prezentat la sediul universitatii pnetru a-mi ridica dosarul si diploma mi s-a spus ca dosarele din acea sesiune de licenta (februarie 2009) au fost ridicate si se afla sub cercetate pentru ca s-a facut sesizare ca anumite unele persoane ar fi adus diplome false de bacalaureat. Am plecat din institutie in institutie pentru a-mi recupera actele deoarece eu chiar am diploma de bacalaureat curata si am invatat pentru acel examen pe care l-am susutinul la Liceul Unirea Brasov in 1997 . In prezent toate dosarele mi s-a spus ca toate dosarele sunt la parchetul pe la tribunalul Bucuresti dar ca trebuie sa astept sa se rezolve. Au trecut deja trei ani de atunci si saptamanal ma duc la procurorul care se ocupa ca sa-mi spuna in ce stadiu mai sunt dosarele. I-am explicat ca am pierdut deja 3 ani in care puteam sa sustin examenul CECAR si mi s-a spus ca incearca. Ce ma sfatuiti sa fac pentru ca am nevoie de acte si m-am saturat sa tot astept . Va multumesc!
multumesc frumos, ideea e ca stiu ca ii place sa dea lumea in judecata si deasemni sustine ca toti il fura..iar azi cand am primit mesajul m-am speriat pentru ca nu am de-a face niciodata cu politia si nici judecati...nici nu stiu cum se procedeaza .
pai am vorbit cu firma de contabilitate care la acel moment ii tinea contabilitatea si mi s-a spus ca el semna toate situatiile financiare. Banuiesc ca pot cere la administratie bilanturile sa se vada semnatura lui. Toate actele firmei sunt la el va dati seama.
Am o problema si as vrea sa ma ajutati daca se poate. In perioada 2008-2009 am lucrat la o firma, iar patronul mi-a facut imputernicire la banca pentru a depune si retrage bani. Mentionez ca nu puteam sa fac acest lucru fara semnatura lui si fara stampila firmei pe care doar el o tinea. In noiembrie 2011 m-am trezit cu un telefon de la el daca pot sa trec pe la firma sa mai discutam. Avand in vedere ca am plecat in 2009 in coditii amiabile din firma m-am dus. Cand am ajuns a inceput sa ma acuze ca i-as fi furat bani, adica am scos 15000 lei noi pe care nu i-am mai depus in alt cont de la alta banca, cont din care el facea sustine ca isi platea un furnizor de chirie. Eu luam banii din banii si ii dadeam lui personal si atat. Nu aveam acces nici la caserie si nici la documente contabile, el stia ce facea cu banii. Am vazut insa ca la sfarsitul perioadei finanaciare exista dispozitii de plata prin care el scotea sume mari din casa ca si dividende sau restituire imprumut. Deasemeni el a semnat bilantul si balanta din perioada respectiva, asa cum mi-a spus contabila. De atunci m-a mai sunat dar nu i-am mai raspuns si azi a sunat din nou de doua ori si vazand ca nu-i raspund mi-a dat sms ca depune plangere la politie pentru ca i-as fi furat bani si ca trimite politia la locul meu de munca ca sa-mi faca rau. Mentionez ca el folosea banii din firma si pentru nevoiu personale dar si pentru a da salarii la negru pentru ca angajatii apareau pe stat cu salariul minim pe economie dar in realitatea aveau mai mult.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac, pentru ca sunt nevinovata si n-am avut niciodata de a face cu politia sau cu judecati.
Am o problema si as vrea sa ma ajutati daca se poate. In perioada 2008-2009 am lucrat la o firma, iar patronul mi-a facut imputernicire la banca pentru a depune si retrage bani. Mentionez ca nu puteam sa fac acest lucru fara semnatura lui si fara stampila firmei pe care doar el o tinea. In noiembrie 2011 m-am trezit cu un telefon de la el daca pot sa trec pe la firma sa mai discutam. Avand in vedere ca am plecat in 2009 in coditii amiabile din firma m-am dus. Cand am ajuns a inceput sa ma acuze ca i-as fi furat bani, adica am scos 15000 lei noi pe care nu i-am mai depus in alt cont de la alta banca, cont din care el facea sustine ca isi platea un furnizor de chirie. Eu luam banii din banii si ii dadeam lui personal si atat. Nu aveam acces nici la caserie si nici la documente contabile, el stia ce facea cu banii. Am vazut insa ca la sfarsitul perioadei finanaciare exista dispozitii de plata prin care el scotea sume mari din casa ca si dividende sau restituire imprumut. Deasemeni el a semnat bilantul si balanta din perioada respectiva, asa cum mi-a spus contabila. De atunci m-a mai sunat dar nu i-am mai raspuns si azi a sunat din nou de doua ori si vazand ca nu-i raspund mi-a dat sms ca depune plangere la politie pentru ca i-as fi furat bani si ca trimite politia la locul meu de munca ca sa-mi faca rau. Mentionez ca el folosea banii din firma si pentru nevoiu personale dar si pentru a da salarii la negru pentru ca angajatii apareau pe stat cu salariul minim pe economie dar in realitatea aveau mai mult.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac, pentru ca sunt nevinovata si n-am avut niciodata de a face cu politia sau cu judecati.