avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosarul de licenta aflat la parchetul de pe langa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosarul de licenta aflat la parchetul de pe langa tribunalul bucuresti

Buna ziua,

Va rog daca imi puteti da un sfat. In 2002 am facut facultatea de stiinte economice din cadyl ASE Bucuresti si din anumite motive personale am amanat examenul de licenta. In 2009 mi-am retras dosarul de aici inclusiv fisa matricola si m-am prezentat la Universitatea Ecologica Bucuresti pentru a-mi sustine examenul de licenta pe care l-am luat. Cand m-am prezentat la sediul universitatii pnetru a-mi ridica dosarul si diploma mi s-a spus ca dosarele din acea sesiune de licenta (februarie 2009) au fost ridicate si se afla sub cercetate pentru ca s-a facut sesizare ca anumite unele persoane ar fi adus diplome false de bacalaureat. Am plecat din institutie in institutie pentru a-mi recupera actele deoarece eu chiar am diploma de bacalaureat curata si am invatat pentru acel examen pe care l-am susutinul la Liceul Unirea Brasov in 1997 . In prezent toate dosarele mi s-a spus ca toate dosarele sunt la parchetul pe la tribunalul Bucuresti dar ca trebuie sa astept sa se rezolve. Au trecut deja trei ani de atunci si saptamanal ma duc la procurorul care se ocupa ca sa-mi spuna in ce stadiu mai sunt dosarele. I-am explicat ca am pierdut deja 3 ani in care puteam sa sustin examenul CECAR si mi s-a spus ca incearca. Ce ma sfatuiti sa fac pentru ca am nevoie de acte si m-am saturat sa tot astept . Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Diploma licenta alina_alina_alina alina_alina_alina Buna ziua, In anul 2004 am terminat cursurile unei facultati din cadrul ASE Bucuresti fara sa sustin examenul de licenta la aceasta facultate. In anul ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Supliment diploma licenta misarat misarat Buna ziua, in anul 2003 am absolvit Universitatea Ecologica Dimitrie Cantemir Iasi, in anul 2006 aceasta Universitatea s-a desfiintat, in anul 2010 am sustinut ... (vezi toată discuția)