avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate e_creanga

Activitate e_creanga

Suntem 12 apartamente cu centrale termice pe gaz si 4 apartamente cu incalzire de la CET.Nu exista repartitoare de caldura dar avem la subsol gigacalorimetru.
Administratora a afisat o lista cu plata caldurii pentru tevile care trec pe la subsol cu sume chiar penibile. Care este regula in acest caz?
Cum platim cai cu centrale termice si cum platesc cei racordati la CET?
Răspuns la discuția Divort cu sot in puscarie
Este vorba despre o hartie intocmita in penitenciar, scrisa de mana dar stampilata si semnata de Directorul Inchisorii.
Dar daca este vorba de mama lui sa il reprezinte si sa semneze actele de divir?
Nu doresc sa divortez cu martori si tot tacamul.
Sunt intr-o situatie disperata. Sotul meu este inchis in Italia si dorim amandoi sa divortam. As dori sa ma lamuriti. Daca imi face o hartie prin care isi da acordul in privinta divortului in ceea ce priveste numele, situatia copilului, pensia alimentara, program de vizitare si alte aspecte pot divorta la notar? Trebuie neaparat sa ajung in instanta?
Va rog sa ma lamuriti
Răspuns la discuția Divort cu probleme
e_creanga a scris:

Mihail-Mihai a scris:

In aceste conditii da.

Nu inteleg. Puteti sa lamuriti?

Nu sunt lamurot. Sora mea doreste sa mearga la un mediator pentru a-si da acordul. El si l-a dat prin documentul facut in penitenciar in Italia. Va rog sa ma lamuriti. Nu stim cum putem face sa divorteze mai repede.
Răspuns la discuția Divort cu probleme
Mihail-Mihai a scris:

In aceste conditii da.

Nu inteleg. Puteti sa lamuriti?
Sora mea este casatorita cu roman plecat in Italia, de ceva ani, au un copil impreuna. Problema este ca el este inhis in Italia si vor ambii sa divorteze. El a trimis o procura intocmita la penitenciar, semnata de direcorul inchisorii prin care isi da acordul sa divorteze si o imputerniceste pe mama lui sa se ocupe de toate formalitatile.
Cum poate divorta fara prezenta lui?