avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate bebelik

Activitate bebelik

Am lucrat ca asistent in sistem privat,acum am trecut la stat
Buna ziua,,azi am semnat un contract individual de munca ca asistent medical cu postliceala in spital JUDETEAN DE URGENTA,deci in sistem bugetar,dupa OUG 115/2004 ar trebui sa am un salariu de baza de 1220ron,iar mie mi-au trecut 958ron si nu inteleg unde e greseala.Am vechime in munca 4 ani 10 luni si 23 de zile.va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Cheltuieli deductibile la pfa
Multumesc frumos,inca ceva,credeti ca pot deduce si cheltuielile cu transportul chiar daca nu pot scoate abonament?sunt suficiente biletele cu stampila?
si cum anume ar trebui completate toate in registrul jurnal?vreun model?mi-e frica sa nu gresesc.Multumesc din suflet
Buna ziua,mi-am deschis un PFA luna trecuta ca asistent medical,m-ar interesa ce cheltuieli as putea sa deduc(naveta,halat,sapun,facturier chitantier etc)astea toate s-ar putea deduce?trebuiesc trecute in registrul intrari-iesiri?Multumesc
Eu eram mai sus,scuze,am intrat din contul sotului meu:">
Răspuns la discuția Restrictie somaj
Buna ziua,eu primesc indemnizatie de somaj si mi-am infiintat un PF,spuneti-mi va rog daca trebuie sa renunt la somaj,eu primesc pe luna 1200 ron de la medicul cu care lucrez,dar dupa toate cheltuielile raman cu 480lei aproximativ.multumesc
Multumesc frumos,dar e vorba de venitul net sau brut?
Am depus azi documentele pt PFA,cei de la Administratia Financiara mi-au spus ca din ce stiu ei trebuie sa anunt la AJOFM cand primesc primii bani de pe urma Pfa-ului,deci cum e corect?sa merg acum sa declar ca imi deschid Pfa sau sa astept pana voi incasa primii bani de pe PFA?MULTUMESC
Buna seara,de profesie sunt asistent medical,doar ca de la 15 februarie am intrat in somaj.Vreau sa-mi deschid un PFA pt prestari servicii la un centru de permanenta,tot ca asistent medical,intrebarea mea este,trebuie sa renunt la somaj pt a-mi putea deschide PFA?somajul meu este de 375 ron si venitul brut pe luna de la centru este de 1200ron.Dati-mi un sfat va rog.multumesc