avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIUL DE INCADRARE ASISTENT MEDICAL CU POSTLICEALA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIUL DE INCADRARE ASISTENT MEDICAL CU POSTLICEALA IN SPITAL JUDETEAN

Buna ziua,,azi am semnat un contract individual de munca ca asistent medical cu postliceala in spital JUDETEAN DE URGENTA,deci in sistem bugetar,dupa OUG 115/2004 ar trebui sa am un salariu de baza de 1220ron,iar mie mi-au trecut 958ron si nu inteleg unde e greseala.Am vechime in munca 4 ani 10 luni si 23 de zile.va multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
bebelik, utilizator
Cel mai recent răspuns: bebelik , utilizator 21:05, 8 Aprilie 2013
buna seara! oug 115/2004 a fst abrogata de legea 330/2009. In prezent salarizarea se face in cf cu legea 284/2010
nu am inteles cum ati semnat azi contractul daca aveti vechime 4 ani .Ati avut alta functie?
daca sunteti medic rezident , din nefericire nu este nicio greseala!
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
stelarman, utilizator
Am lucrat ca asistent in sistem privat,acum am trecut la stat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere grad principal DanielaPirtoc DanielaPirtoc Sunt asistenta medicala din anul 1989. Atunci am terminat Liceul sanitar. Dupa aceasta, mi-am completat studiile cu scoala postliceala, care nu exista inainte ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza consilier asistent oana_ioan2002 oana_ioan2002 Buna ziua, Sunt incadrata la stat, subordine primarie municipiu, consilier asistent, cl 39, studii superioare, vechime 2 (de la 5-10 ani), din IANUARIE ... (vezi toată discuția)
Reincadrare-salarizare in unitati sanitare Stoica Tatiana Stoica Tatiana Fiica mea lucreaza intr-un spital cu capacitatea sub 400 paturi.Are o vechime in munca de 20ani. In 2009 a terminat Facultatea de Medicina specialitatea ... (vezi toată discuția)