Buna ziua, as dori sa stiu si eu legea care contine asociatiile de proprietari, cine poate face parte din comitetul de asociatie, cine poate face controlul intr-un apartament proprietate personala, e legala o sedinta in care sunt implicate persoane in stare de ebrietate? cenzorii care fac controlul cum pot fii controlati?enoiu liliana
multumesc mult, mi-ati fost de ajutor
va rog frumos sa imi dati si mie formula de calcul pentru zilele care trebuie sa le rambursez,deoarece mi s-a spus o suma destul de mare dupa calculele mele, mentionez ca sunt contabila, dar nu vreau sa ma insel si miine trebuie sa merg la uzina, de aceea daca puteti sa-mi raspundeti in seara asta va multumesc din suflet.
multumesc pentru raspuns, dar as dori sa stiu cum se calculeaza zilele pe care nu le-am efectuat si trebuie sa ii restitui, se calculeaza raportand la anul 2009 sau cum?
pentru anul 2009, respectiv am lucrat doar 3 luni din anul 2009
cum se calculeaza zilele de concediu de odihna in cazul in care din 28 zile la care aveam dreptul am efectuat doar 6,si pe urma mi-am dat demisia? multumesc. enoiu liliana
este normal ca un dosar penal, deschis acum 2 ani,sa stea la sectia de politie de care apartin, precizez ca am facut demersuri peste demersuri peste tot, si am primit urmatorul raspuns :,, urmare a petitiei dumneavoastra inregistrata sub nr.468378/27.09.2010, aspectele la care faceti referire in petitie fac obiectul dosarului de cercetare penala nr.10650/P/2010. in cauza au fost intocmite acte premergatoare pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, distrugere si furt calificat, fapte prevazute de art.180, 193, 217 alin.1 si 208, 209 din codul penal, iar in prezent cercetarile se continua, dosarul aflandu-se in lucru la sectia de care apartin". De atunci nu am am mai primit nici un raspuns, multumesc pentru raspunsurile date pana acum si as dori sa stiu daca ma puteti ajuta dumneavoastra, precizez ca am un dosar intreg de acte doveditoare, am apelat la avocati care au raspuns ca am dreptate dar datorita faptului ca nu am serviciu nu am putut plati taxa respectiva. Daca exista cineva care ma poate ajuta ii pot trimite toate actele procesului respectiv si in cazul in care vrea sa ma reprezinte sau daca am castig de cauza cum mi s-a spus, sunt dispusa sa incheiem un contract in care sa avem un procent comun din castigarea procesului, multumesc inca odata si astept un raspuns
nu, nu mi-a fost ceruta dar pentru a intra in posesia cartii de munca unde am lucrat 20 de ani trebuie sa imi fac intai fisa de lichidare.stiu ca actualmente nu se mai intocmesc carti de munca ci contracte de munca pe periada determinata sau nu, dar la mai multe interviuri unde am fost sa ma angajez mi s-a cerut sa documentez ca am lucrat 20 de ani in domeniul respectiv, tocmai de aceea v-am intrebat pe dumneavoastra.
dupa 3 ani de zile de cand nu mai lucrez,din motive personale si financiare nu am putut pana acum, am mers sa imi fac fisa de lichidare si nu numai ca nu am fost primita in uzina, mi s-a raspuns sa fac o cerere, sa o las la poarta la aprobat, si am fost neplacut surprinsa sa fiu intrebata telefonic daca am banii la mine sa platesc concediul de odihna de acum 3 ani. specific ca am luat concediul de odihna in ianuarie 2009 si am plecat in martie 2009. va rog respectuos sa imi raspundeti si mie daca este corect ce mi se intampla si daca persoana abilitata sa imi dea raspunsuri la uzina unde am lucrat mi-a transmis sa ma intorc cand oi avea banii la mine si ca vrea sa ii vada dumneai, la modul cand eu nu stiu nici despre ce suma este vorba si nu am acces in uzina, mi se pare o incalcare abuziva a dreptului omului. multumesc pentru intelegere si sper sa ma ,,luminati" si pe mine.