avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate geo_kemy

Activitate geo_kemy

Răspuns la discuția STIMULENT CRESTERE COPIL
Buna seara,
Referitor la mesajul de mai sus, am vazut ca s-a publicat legea in M.O. pe data de 15.10.12, si va rog mult sa-mi spuneti daca aceasta lege prevedere si acordarea stimulentului de insertie celor care sunt acum in CCC pana la 2 ani.
Multumesc mult!
Răspuns la discuția STIMULENT CRESTERE COPIL
Multumesc mult!
Buna ziua,
Momentan sunt in concediu de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani si m-ar interesa daca ma intorc la serviciu mai devreme (adica de luna viitoare) pot sa iau stimulent sau pierd?
Daca ai concediu medical de 90 zile lucratoare consecutiv, angajatorul este obligat sa-ti intrerupa contractul de munca?
Buna ziua, ma intereseaza daca ma incadrez sa iau indemnizatia pentru cresterea copilului in situatia in care am fost in somaj din decembrie 2010 pana in mai 2011, apoi am lucrat din mai pana in iulie la o firma si am incercat sa schimb serviciul. Din aceasta incercare m-am ales cu 13 zile lucratoare intrerupere (01.07.2011 pana pe 19.07.2011). Acum am 36 saptamani de sarcina si nu stiu daca ma incadrez pentru cresterea copilului si ce acte imi trebuie in cazul in care se poate. Astept un raspuns daca ma puteti ajuta.Va multumesc!