Buna ziua,
Eu am lurat într-o instituție si m-am trasferat la altaa instituție. L ainstituția nouă nu mi se ia în considerare somajul din 1992 aplicabil pe legea 1/1991 care la art. 15 prevede că peroada de șomaj constituie vechme în muncă.
La ce instituție trebuie să ma adresez pentru a imi daa o adreverință prin care să reiasă ca beneficiez de vechimea în muncă?
Un angajat pensionar pe functie de muncitor cu 4 ore are dreptul la concediu de odihna?
Precizez ca respectiva persoana lucreaza ca personal nedidactic intr-o unitate de invatamant.
In arilie anul acesta a murit matusa mea, sora mamei. La 15 iulie a murit varul meu, copilul matusii. La 1 august a murit si unchiul meu. Matusa si unchiul au avut un apartament. Mentionez ca mama este singura sora a matusii, unchii mei nu au mai avut alti copii iar unchiul era singur la parinti. As vrea sa stiu daca mama mea este mostenitoare si daca da ce trebuie facut?
Bună ziua.
Sunt cadru didactic titular la in palat al copiilor. Precizez ca m-am titularizat la acestă instuție în anul 2014 cu art.253. Pe documentul de titularizare scrie că sunt cadru didactic la instituția personalitate juritică, în prezent am ore la o structură a acsteia. Pot să îmi realizaz o parte din norma didactică și la instutușția cu personalitate juritică?
Bună ziua.
Sunt cadru didactic titular la in palat al copiilor. Precizez ca m-am titularizat la acestă instuție în anul 2014 cu art.253. Pe documentul de titularizare scrie că sunt cadru didactic la instituția personalitate juritică, în prezent am ore la o structură a acsteia. Pot să îmi realizaz o parte din norma didactică și la instutușția cu personalitate juritică?