avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate ProF-SoLo

Activitate ProF-SoLo

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stiu pe cineva care a patit la fel ca si tine .. a rezolvat problema asa . Plangere la politie .. si la fel a fost amenitata si etc.. a 2 a zi sa dus iar la politie si le-a dat o amenda pentru tulbularea linisti pubice . a 3 zi sa dus la parchet si a cerut o anceta deoarece politia favoriza si nu aplana cearta .. drept urmare dupa acea plangre la parchet .. a gasit si 2 martori de pe acea strada si i-a dat in judecat pentru injuri si amenintari ... la final iau gasit cu tigari de contrabanda si asa a venit linistea ...spre sa te ajute ...
am sa incerc si asta .. mersi pentru sfat !
am incercat asta doar ca cei de la sectie nu vor sa imi dea nici macar numele celui care sa ocupat de dosar si acela e ofitetul sef de la sectia 4 ... nu imi dau nici un nume nimic .. singurul nume de procuro care il am e cel care mia dat decat amenda de 500 de ron ... venita de la parchet ...
masina a fost retinuta in anul 2009 decembrie , pentru ca a fost condus de catre un prieten care nu avea permis si numere provizori expirate .. am incercat de mai multe ori sa o iau de la sectia 4 politie dar fara sucesc ulterior repectiv ieri am vazut ca din masina a ramas doar 3 roti si tabla restul au fost loate de catre persoane din sectie presupun eu ... . unde ma sa ma duc sa depun plangere , avand in vedere ca am proces verbal pe masina martori care au fost acolo cand masina a fost retinuta . am incercat azi la sectie si au spus ca procuroul trebuie sa isi dea acordul .. daca luni ma duc la parchet e bine sa fac o plangere acolo , sau cat ma costa un avocat pentru a imi recupera banii dati pe masina care a devenit piese pentru politie ...mentionez ca cei de la sectie nici nu vor sa vb cu mine . mi-au spus ca nu stie cine sa ocupat de caz desi am vazut persoana si anume ofiterul sef cum citea dorasul aflat in cauza si am auzit cum spunea ca ce naiba se face acum cu mine pe cap... va rog sa imi spuneti ce ar trebuie sa fac si daca ati mai patit asa ceva ... ( actele masini sunt la mine , si dispunera parchetrul cum ca imi da doar o amenda , si acel bon de la politie cand mi-au facut copii dupa actele masini e tot la mine ) desi au incercat sa imi faca pierdut azi acel bon cu nr de dosar cu masina ... dupa 30 de min de vorba cu comisarul sef l-au gasit... astept raspunsul dvs. si cam cat ma costa un avocat in acest caz... va multumesc
ms mult ..
.... firma in acte figureaza cu 21 de angajati .. e vorba de un srl .. si ca brend e coffe breek in sector 1 are si angajati fara carte de munca / si alti trecuti la 4 ore... daca ar fi sa il dau in judecat unde la trubunalul bucuresti ma duc stiti camera sau etajul .... sincer lucrez ca bucatar de 6 ani si pana acum nu am patit asa ceva nici o data si am lucrat si la firme mult mai mari si nu prea stiu .. unde sa apelez.. ms mult
lucrez la o firma unde de la inceput am spus ca nu ma angajez cu salariul minim pe economie si mi-au trecut 1900 de lei brut in luna aprilie mia spus k ma baga in co fara platat desi am de loat concediu din luna a 8 a 2011 .. si m-am angajat in alta parte si imi refuza plata salarului... am considerat ca contractul de munca a fost deeclarat unilateral pentru ne plata deci nu mai trebuia sa dau nici o demisie ... ori cum nici nu am facut vro cerere de concediu ... am trimis o cere la itm bucuresti .. si am inteles ca dureaza cam 30 de zile ... am rugamintea sa ma ajutati sa imi spuneti cum imi pot recupera salariul + bani pe concediu ... unde sa mai apelez ... va multumesc ..