masina a fost retinuta in anul 2009 decembrie , pentru ca a fost condus de catre un prieten care nu avea permis si numere provizori expirate .. am incercat de mai multe ori sa o iau de la sectia 4 politie dar fara sucesc ulterior repectiv ieri am vazut ca din masina a ramas doar 3 roti si tabla restul au fost loate de catre persoane din sectie presupun eu ... . unde ma sa ma duc sa depun plangere , avand in vedere ca am proces verbal pe masina martori care au fost acolo cand masina a fost retinuta . am incercat azi la sectie si au spus ca procuroul trebuie sa isi dea acordul .. daca luni ma duc la parchet e bine sa fac o plangere acolo , sau cat ma costa un avocat pentru a imi recupera banii dati pe masina care a devenit piese pentru politie ...mentionez ca cei de la sectie nici nu vor sa vb cu mine . mi-au spus ca nu stie cine sa ocupat de caz desi am vazut persoana si anume ofiterul sef cum citea dorasul aflat in cauza si am auzit cum spunea ca ce naiba se face acum cu mine pe cap... va rog sa imi spuneti ce ar trebuie sa fac si daca ati mai patit asa ceva ... ( actele masini sunt la mine , si dispunera parchetrul cum ca imi da doar o amenda , si acel bon de la politie cand mi-au facut copii dupa actele masini e tot la mine ) desi au incercat sa imi faca pierdut azi acel bon cu nr de dosar cu masina ... dupa 30 de min de vorba cu comisarul sef l-au gasit... astept raspunsul dvs. si cam cat ma costa un avocat in acest caz... va multumesc
am incercat asta doar ca cei de la sectie nu vor sa imi dea nici macar numele celui care sa ocupat de dosar si acela e ofitetul sef de la sectia 4 ... nu imi dau nici un nume nimic .. singurul nume de procuro care il am e cel care mia dat decat amenda de 500 de ron ... venita de la parchet ...
Nu este nevoie de acordul organului de politie pentru ca dvs sa sesizati aspecte legate de cauza procurorului responsabil
Redactati sesizare cu aspectele constate si o depuneti cu dovada de primire fie procurorului de serviciu fie direct prim procurorului parchetului responsabil in solutionare