Buna seara. Am si eu o intrebare sunt minora am 17 ani si vreau sa ma mut inpreuna cu prietenul meu care este major dar parinti mei nu ma lasa daca eu plec de acasa fara acordul lor ma pot lua inapoi cu politia sau ii pot face prietenului meu ceva legal doresc sa locuiesc cu el chiar si daca parinti mei nu ma lasa insa ma tem ca legal ei ma pot lua inapoi tin sa mantionez ca eu st in custodia mamei care este recasatorita dar sunt pe numele tatalui nu port nummele actual al mamei. Va multumesc
Buna ziua. Intrebarea ar fi urmatoarea:Daca am 17 ani si vreau sa plec de casa fara acordul parintilor pentru a ma mutat cu prietenul mau care este major se poate ca parintii mei sa ma mai ia inapoi sau sa faca ceva legal impotriva lui ? tin sa mentinonez ca aceeasta este dorinta mea de a pleca. Va multumesc
Am o prietena in vaesta de 16 ani care vrea sa se mute cu iubitul ei de 22 de ani deoarece parinti ei nu sunt deacord cu acesta intrebarea mea este urmatoarea:legal parinti ei poate face ceva ca sa o ia de la el dar mai ales ii poate face lui probleme legale daca fata sa dus de buna voie ? Va multumesc