avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... repercursiunile plecari de casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

repercursiunile plecari de casa

Buna ziua. Intrebarea ar fi urmatoarea:Daca am 17 ani si vreau sa plec de casa fara acordul parintilor pentru a ma mutat cu prietenul mau care este major se poate ca parintii mei sa ma mai ia inapoi sau sa faca ceva legal impotriva lui ? tin sa mentinonez ca aceeasta este dorinta mea de a pleca. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters258804 , utilizator 23:36, 17 August 2012
Parintii nu au ce sa faca dpdv legal atata timp cat este alegerea dvs. si nu sunteti obligata de de prieten sa va mutati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interventia politiei madamadalina madamadalina Buna seara. Am si eu o intrebare sunt minora am 17 ani si vreau sa ma mut inpreuna cu prietenul meu care este major dar parinti mei nu ma lasa daca eu plec de ... (vezi toată discuția)
Buna am 19 ani, i-am facut in august vreau sa plec de acasa in ... felicity76 felicity76 Buna Am 19 ani,iam facut in august Vreau sa plec de acasa in alt oras,am motive intemeiate si foarte bine argumentate,motivul este ca nu ma inteleg bine cu ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani și 5 luni, pot pleca de acasă? 2019 2019 Buna ziua am 17 ani si 5 luni mam mutat la prietenul meu de 6 luni cu acordul parintilor , in decembrie ma cerut de sotie sunt cu el impreuna de 2 ani si 4 ... (vezi toată discuția)