avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Activitate radu_lilian

Activitate radu_lilian

Buna ziua !
Recuperarea taxei auto in anul 2016 mai este posibila?
Care sunt pasii de urmat.
Va multumesc!
Va multumesc.
Buna ziua. Am primit în anul 2011 o amenda ptr. rovinieta, mă rog nu am fost anuntat au trimis-o la taxe si impozite am aflat de existenţa ei in anul 2012 cand am platit impozitul pe anul in curs.
Am achitat impozitul si amenda, dar am ajuns in 2014 si am uitat să solicit copie ptr. achitarea de 28 de euro la BCR taxa de despăgubire.
Ce se poate întâmpla acum în 2014?
Care este termenul legal în care se prescrie?
Multumesc.
Va multumesc.
Doresc sa cumpar un autoturism care este inmatriculat pe societate comerciala, administratorul nu stie ce taxe trebuiesc achitate si cui sa se adreseze ptr. a o radia de pe firma si vinde apoi mie, m-a rugat sa ma interesez, va multumesc.
Doresc sa achizitionez un autoturism care se afla inmatriculat pe o societate comerciala si administratorul societatii nu stie ce taxe are de achitat.
Mai am o rugăminte, nu am mai formulat niciodată o plângere de acest gen, mă puteţi ajuta să o formulez, vă mulţumesc.
Vă mulţumesc încă odată şi vă doresc o zi uşoară.
Multumesc pentru raspuns, in procesul verbal de contraventie la locul închierii este scris sectorul 6 b-dul Iuliu Maniu, un nume de Agent constatator, angajat CNADNR S.A.- CESTRIN.