Doresc sa cumpar un autoturism care este inmatriculat pe societate comerciala, administratorul nu stie ce taxe trebuiesc achitate si cui sa se adreseze ptr. a o radia de pe firma si vinde apoi mie, m-a rugat sa ma interesez, va multumesc.
In primul rand trebuie sa plateasca impozitul pentru autoturism ,apoi incheiati un contract de vanzare cumparare iar taxele sunt afisate la Serviciul de circulatie.
Sunteti cumparator de buna credinta, va factureaza dupa ce in prealabil scoate un certificat de informare cu privire la taxele si impozitele aferente rolului acelei firme.Daca are mai multe datorii, va trebui sa le achite pe toate pt. a fi admisa cererea de radiere de pe vechiul proprietar.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere masina
Valigeta
Am fost proprietara unui autoturism din 2010 pana in 2014. L-am vandut cu act de vanzare-cumparare. Taxa de prima inmatriculare am recuperat-o. Cel care a ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism
stef0957
am vandut in anul 2003 un autoturism renault 18,unei persoane din Bucuresti si i-am dat acestuia numai talonul masinii, cartea de identitate a autovehiculului ... (vezi toată discuția)