avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta, plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta, plangere contraventionala

Buna ziua,vă rog să-mi spuneţi la ce instanţă de judecată şi ce documente îmi trebuiesc pentru a contesta un proces verbal de contraventie pentru rovineta nesemnat de catre agentul constatator, eu locuiesc in sectorul 6 Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:35, 23 Ianuarie 2012
Trebuie sa vedeti unde anume s-a intocmit procesul-verbal de contraventie. Instanta competenta este cea de la locul savarsirii faptei. Trebuie sa formulati plangere contraventionala la care sa atasati copie dupa procesul-verbal si eventual copie dupa buletin.
Multumesc pentru raspuns, in procesul verbal de contraventie la locul închierii este scris sectorul 6 b-dul Iuliu Maniu, un nume de Agent constatator, angajat CNADNR S.A.- CESTRIN.
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
radu_lilian, utilizator
Atunci la Judecatoria Sectorului 6 trebuie sa introduceti plangerea.
Vă mulţumesc încă odată şi vă doresc o zi uşoară.
Mai verificati odata documentele, de regula procesele verbale intocmite de catre angajatii CESTRIN, sunt semnate, procedura fiind una asistata informatic. Poate va referiri la procesul verbal de aducere la cunostinta,(afisare la domiciliu) care la rubrica martor nu este semnat, se intampla f des.

Alte discuții în legătură

Lipsa rovinieta - procese verbale anulate de instante nimar nimar Buna ziua, Pentru toti cei amendati de CNADR pentru lipsa Rovinietei, sigur va va fi de folos citirea urmatorului articol/link ... (vezi toată discuția)
Contraventii - precedent amenzi anulate pentru lipsa semnaturii olografe Roland Mindrila Roland Mindrila Un nou fenomen se propagă în instanţele din România: anularea amenzilor pentru neplata rovinietei, motivul fiind că procesele-verbale trimise prin poştă ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovinieta - semnatura electronica dana_toader dana_toader Buna ziua, Am primit zille trecute doua procese verbale pentru lipsa rovinieta. Procesele sunt incheiate la data de 11.01.2012, pentru ca as fi fost prinsa ... (vezi toată discuția)