realele si procedura civila sunt bune.
sunt bune si fisele lui udroiu, dar eu vorbeam despre carti, fisele sunt un rezumat al cartilor. daca ai timp, te sfatuiesc sa citesti si cartile de vreo 2 ori.
si normal ca nu s indeajuns. mi ai dat o carte de reale. civilul are 3 ani de studiu, cred ca stii si tu materiile. mai ai actul si prescriptia, obligatiile, succesiunile. daca ti iei institutiile lui boroi, ai acolo majoritatea materiei, dar tb sa ti iei obligatiile macar. pop ori vasilescu.
Eu am majoritatea cartilor pe vechiul cod. Si noul cod mi-a dat in cap tare de tot. Am inteles ca tot ce am invatat de pe ele e inutil si ca trebuie sa reiau cu cele noi... De asta zic, nu sunt prea clare lucrurile in capul meu, ce trebuie sa reiau si ce trebuie sa ramana la fel. Eu am prins finalul facultatii chiar cand s-au schimbat codurile... Si imi este mai greu sa inteleg care carte mai e buna si care nu, tinand cont de faptul ca profesorii ne-au zis sa asteptam sa apara cartile noi pentru a ne reapuca de invatat cum trebuie... Carti noi au aparut multe, dar le vreau pe cele mai bune si mai recomandate... Carti care sa cuprinda toti anii de facultate. NU are importanta ca sunt 10 carti, dar sa fie in ele tot ce am invatat si trebuie sa reiau. Cartile de pe care am invatat eu de acum trebuie date la promotie pentru lemne de foc.