am depus la parchet o plangere an urma unei agresiuni acum 4 luni si nici pana acum nu am fost chemat la nici un fel de audieri; cat ar putea mai dura sau este musamalizat totul? rog o ideiee.multumesc
am fost batut acum 4 zile de catre politie.am 3 zile de spitalizare si 21 de zile de concediu medical.va rog sa-mi raspundeti care sunt demersurile,pentru a-l da in judecata si as dori sa stiu daca trebuie facuta plangere superiorilor acestui politist.
daca acum am primit sentinta judecatoreasca si trebuie sa platesc pensia alimentara la copil din urma cu 6 luni. sant obligat de lege sa dau bani odata sau se poate sai dau cum pot.rog un raspuns exat dupa lege
.
as avea doua probleme; sora mea a divortat an luna noiembrie 2011sentinta judecatoreasca stabileste:ca fostul sot sa plateasca pensia alimentara pt fica loran cuantum de 20%din venit de la data 20mai 2011 dar el a platit o singura data in decembrie 2011 200 de lei Ce nu anteleg eu cine calculeaza cei 20% el si a doua problema:pensia alimentara din luna mai pana in decembrie nu este obligatde lege sa o plateasca -cum si cand?