avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

penal

am depus la parchet o plangere an urma unei agresiuni acum 4 luni si nici pana acum nu am fost chemat la nici un fel de audieri; cat ar putea mai dura sau este musamalizat totul? rog o ideiee.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters258804 , utilizator 21:03, 10 August 2012
mergeti la politie sau la procuratura si va interesati.Daca se decidea neinceperea urmaririi ar fi trebuit sa fiti anuntati cu privire la aceasta solutie.
Trebuia sa depuneti plangerea la politie si nu la parchet.
Din acest motiv ati intarziat solutionarea dosarului.
Cine v-a spus sa depuneti plangerea la parchet?
pentru ca de catre politie am fost agresat am 26 zile de co medico legal
In acest caz doar parchetul este competent,ati procedat bine domnule dorin.Asa se explica si intarzierea....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata de solutionare a unui dosar DanielMateyi DanielMateyi Buna ziua. In data de 03.11.2016 am fost victima unei agresiuni (am pierdut 5 dinti) in urma careia am primit certificat medico-legal care reiese ca am nevoie ... (vezi toată discuția)
Agresiune nicu6121 nicu6121 va rog frumos sa imi spuneti cat costa deschiderea unui proces civil de agresiune? In cat timp de la o agresiune poti sa iti scoti certificat ... (vezi toată discuția)
Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)