avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate lucianicoleta

Activitate lucianicoleta

Cine ma poate ajuta cu o informatie despre angajarea unui avocat cu experienta in drept penal pentru Judecatoria Drobeta Turnu Severin?
Aunt multi avocati acolo, dar poate stiti pe cineva cu experienta?
Astept raspuns urgent.
daca masina s-a constatat ca este radiata si mi s-a intocmit dosar penal pe numele meu, mai pot lua numere provizorii? Apare in calculator ca s-a intocmit dosar penal?
Urgent va rog. Nu vreau sa am surpriza sa merg acolo si sa nu pot lua numere rosii
Dar o sa-i spun maine ca am condus masina aceasta cu nr de Austria d 1 an de zile, ca m-a tot oprit politia rutiera si nu mi-a spus nimic. Si sa faca bine sa-i cheme si pe ceilalti politisti care m-au oprit in trafic pe timpul anului si m-au sanctionat din diverse motive, sa-mi faca si ei dosar penal ca am condus o masina neinmatriculata, verificata de ei abia acum.
Masina la data primirii avertismentului(10 iunie) nu era inmatriculata in Romania, avea numere de Austria. Probabil a verificat-o si a constatat ca este radiata.
Permisu mi-a zis tot prin tel astazi ca mi-l suspenda deoarece in data aceea(10 iunie) am condus o masina neinmatriculata.
Si vrea ca maine sa-i duc si permisul sa mi-l suspende
Pai nu stiam ca masina este radiata in Austria, astfel nu mai conduceam acea masina. Am condus-o din septembrie 2011 si asa cum am spus am tot luat amenzi.
Deci cand am primit avertismentul cat si alta data cand am luat amenda si puncte penalizare nu stiam ca masina era radiata, si probabil nici politistii care tot mau oprit mereu. Acum a aflat si politistul ca este masina radiata in Austria si ma cheama ptr a da declaratii ca am condus in trecut masina( adica in data de 10 iunie cand am primit acel avertisment)
masina nu este furata, s-a constatat ca e radiata. Numai ca si-a adus aminte politistul ca eu am condus-o in data de 10 iunie si se leaga de acest aspect. El astazi m-a sunat si mi-a spus sa ma prezint maine sa dau o declaratie, deoarece a primit hartia ca masina este radiata.Eu declaratie am dat atunci pe 10 iunie si am primit un avertisment, dar el mai vrea probabil sa mai dau inac o declaratie maine. Ce este revoltator este ca insusi politistii comunitari merg cu masini de Austria si radiate dar lor nu le face nimic( doar sunt colegi).
Masina asta eu am condus-o de foarte multe ori , de aproape 1 an de zile, si tot m-a oprit politia rutiera, am luat amenzi ptr centura etc, dar nimeni nu mi-a spus ca acea masina ar fi radiata, si sa nu mai cvircul cu ea.
Da, am documente de provenienta si contract de vanzare cumparare. Eu am cumparat-o de la cineva din targul de masini. Probabil masina a circulat din mana in mana. Dar cum ramane cu masura luata atunci?
Nu eram nebuna sa circul cu ea aproape un an de zile stiind ca este masina radiata( asta in cazul in care asa este cum a zis politistul).
asa este, dar daca intr-un final se constata ca masina a fost radiata in Austria, poate sa-mi faca dosar penal ptr ca am condus-o in data de 10 iunie, sau in alta data? Politistul acesta spune ca are dovezi ca am condus-o ............avertismentul care mi l-a dat chiar pe 10 iunie. Si mi-a spus ca stie el ca am si o amenda la circulatie.
O cunostinta care este avocat de profesie a spus ca din punctul ei de vedere cazul acesta este inchis deoarece s-a luat la momentul respectiv o masura asupra mea( avertismentul) .
Ce ma sfatuiti sa fac? deoarece acest politist care este un tanar de 20 de ani cred ca nici nu stie bine legea.
Probabil in momentul cand el imi va face sesizare( sau nu stiu ce-o fi) ptr ca am condus masina in acea data, nu cred ca o sa puna la dosar si acel avertisment sau amenda care am primit-o la o saptamana.
Ptr ca eu in nenumarate ori am condus aceasta masina, am fost oprita de multe ori, si am fost lasata sa plec, primind in schimb amenda ptr centura . Dar nimeni niciodata nu mi-a spus ca acea masina este radiata.
va rog sa ma ajutati cu un sfat deoarece mi se pare aici ceva ciudat. Si era normal sa ma anunte ca masina este radiata ? nu trebuia sa primeasca prima data hartia , apoi sa ma cheme la post?
am condus un autoturism marca BMV pe data de 10 iunie intr-o comuna unde locuiesc. Deoarece eram candidat la alegerile locale, actualul primar mi-a facut sesizare la politie prin care spunea ca eu car persoane cu masina la vot.
Mi-a fost verificata masina in interior, am dat declaratie cu privire la motivul meu la volanul acelei masini. politistul mi-a facut o hartie prin care spunea ca o sa verifice masina sa vada daca este in regula. In acelasi timp am primit un avertisment si mi-a inmanat procesul verbal in care scria ca nu am avut actele masinii la mine.
Vineri dupa mai mult de o luna m-a chemat acelasi politist la post spunandu-mi ca a primit un tel ca masina este radiata si ca o sa-mi faca dosar penal pentru ca am condus-o in data de 10 iunie cand am primit avertismentul.
I-am spus politistului ca am condus masina de nenumarate ori si am primit amenzi pe diferite motive( centura , lipsa unui far) si ce ar insemna ca aceeasi politisti care mi-au dat si amenda , sa-mi intocmeasca si dosar penal ca am condus o masina neinmatriculata.
Vroiam sa va intreb: avertismentul nu este tot o masura luata impotriva mea? poate sa-mi mai aplice inca o masura ptr ca am condus in acea data?
Tot politistul mi-a spus ca am mai condus intr-o zi si ca am luat amenda contraventionala si ca nu stiu ce-o sa faca el si o sa-mi faca dosar penal. Cum era normal sa procedeze daca el vroia neaparat sa verifice daca masina este radiata? Trebuia sa-mi mai dea avretisment si sa-mi faca proces verbal atunci?