avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate Ioanarp

Activitate Ioanarp

Pentru a uzucapa pe VCC care sunt conditiile de procedura? Cine trebuie chemat in judecata? mentionez ca imobilul are CF deschisa.
De ce detentia precara este o stare de drept si nu una de fapt?
Răspuns la discuția Proces ICCJ
Nu sa-i fie asigurat....Va intrebam care credeti sunt sansele sa isi gasesca un loc de munca data fiind situatia. Nu sunt chiar asa naiva.Eu cunosc totusi doar un singur caz in care o pers condamnata cu suspendare si-a gasit loc de munca, ca si muncitor necalificat.
Răspuns la discuția Proces ICCJ
Da! sa primesca un loc de munca sustinut de toate circumstantele atenuante care i se pot aduce. Si da sa primesca un loc de munca avand in vedere ca celor "cazati" li se pune la dispozitie o anumita suma din care sunt hranti si le sunt asigurate anumite servicii!
Răspuns la discuția Proces ICCJ
Intra-adevar avocatul nu a fost prezent la proces asa cum clientul se astepta, fiind asigurat de avocat ca cel din urma va fi acolo. In plus nu am mai primit nicio veste de la acesta de la incheierea procesului. Clientul a aflat de decizia ICCJ de la servici in urma eliberarii sale din functie. Clientul lucra in politie iar in urma deciziei ICCJ pedeapsa a fost : Condamnat inculpatul la 6 luni închisoare pe un termen de încercare de 2 ani şi 6 luni închisoare cu aplicarea art. 81 Cod penal. Inteleg ca el va avea curat cazierul dupa 2 ani si 6 luni dar din experienta dv. ce sanse mai are sa primesca un loc de munca in perioada care urmeaza? va multumesc!
Răspuns la discuția Proces ICCJ
Cred cu tarie ca in cazul mentionat de mine acest avocat dupa si-a primit partea a rupt orice legatura cu clientul. Ideea e ca nu s-a interesat nici inainte si nici dupa proces de situatia clientului. Avocatii nu au in codul ala al lor deontologic norme care sa ii faca putin mai responsabili fata de clientii lor? Adica nu poti lua asa usor banii si apoi te faci ca ploua....
Discuție Proces ICCJ
Cum este posibil ca avocatul apararii sa nu se prezinte la un proces penal in fata ICCJ si sa sustina cauza? Nu se poate introduce nicio actiune impotriva lui in acest sens?
Buna! Ce presupune faptul ca esti parat intr-un proces care are ca obiect prestatie tabulara? Si in ce consta aceasta procedura? Ce ar putea contine o intampinare in acest tip de proces? Va multumesc!
Răspuns la discuția Sa faca recurs sau nu?
In conditia in care se face recurs acesta se va face tot la Curtea de Apel?
Răspuns la discuția Sa faca recurs sau nu?
Solutie: Achitat inculpatul conform art. 18/1 Cp. Aplicat amendă administrativă