avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate yonelaamalya

Activitate yonelaamalya

Discuție paternitate
daca tatal unui nou nascut este in concediu de paternitate si are indemnizatia pt cresterea copilului de 800 ron in perioada paternitatii este obligat sa plateasca pensie de intretinere unui copil dintro casatorie anterioara?
Răspuns la discuția un mic raspuns
imobilul inca nu lam intabulat si as vrea daca se poate sal intabul pe fetita(are varsta de 12 ani).deci sa nul mai intabul pe noi ca parinti sal intabul direct pefetita minora. si am sio problema:sotul are un baiat din prima casatorie,lunar it trimitem bani ,copilul are casa mare sta cu mama lui si cu bunicii.nu vreau sa fiu rea sau egoista dar avand casa,as vrea ca casa ceam luato sa fie a fetitei sa nu se ajunga mai tarziu la neplaceri,sa-mi poarte fata prin tribunale,sa-si ceara drept,el defapt (baiatul din casatoria anterioara a sotului)avand casa si ceea cei trebuie.
este incadrat in cartea de munca cu 77o ron si mai are 2 copii cu fosta sotie din 77o cam cat miar veni mie deci lam lasat la libera alegere simi achita cate 1 milion in fiecare luna .pot sa pretind mai mult in instanta daca mai are 2 copii in intretinere?
nu inteleg cum adica licite?deci fostul sot este sofer de tir la fiecare cursa are o diurna care o foloseste pt mancare ,cazare...etc deci cu diurna nu figureaza nicaieri in scris numai cu 770 ron in cartea de munca. pot sa pretind atunci si din diurna?
Discuție un mic raspuns
de la ce varsta se poate trece un copil titular pe un imobil numai de la 18 ani?
spuneti-mi va rog daca se ia in considerare diurna cand se calculeaza pensia de intretinere pentru un copil in urma unui divort?sau se calculeaza salarul din cartea de munca numai?