avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate dya2012

Activitate dya2012

Răspuns la discuția Continuitate la suplinire
Am gasit modalitatea de a anula incetarea contractului si am facut prelungire contract, dar la data la care produce efecte imi apare "camp contract data consemnare incorect" Contractul era pe perioada 01.09.2011-31.08.2012,iar prelungirea am facut-o pana in 31.08.2013. Ce trec la data la care produce efecte?
Răspuns la discuția Detasare
Ok, va multumesc!
Multumesc! Inainte de a pune intrebarea in forum, cineva mi-a spus sa fac intai suspendare si dupa aceea detasare. Am facut suspendare pe durata detasarii si am observat ca nu mai puteam face si detasarea....atunci am facut anulare suspendare.
Multumesc mult!
Buna ziua. Am incetat contractele pe perioada determinata, dupa care am aflat ca li s-a acordat continuitate si trebuia prelungita durata contractului de munca. Ce pot face in acest caz? Sa fac un nou contract de munca?
Asta stiam,cred ca am pus intrebarea gresit, cineva imi spunea ca se face si suspendare la detasare si nu stiam ce sa fac. Va multumesc oricum pentru raspuns.
Discuție Detasare
Buna ziua! As dori sa stiu cum se opereaza in Revisal detasarea unui profesor?
Răspuns la discuția REVISAL
Multumesc de raspuns,m-am gandit si eu la varianta asta dar nu eram sigura daca procedez corect.........in legatura cu plata cu ora in invatamant,cum operez in Revisal daca un angajat are peste norma plata cu ora si un angajat care este fara norma si are numai plata cu ora?
Discuție REVISAL
Buna ziua!
Am introdus in Revisal un angajat care nu trebuia introdus deoarece are numai plata cu ora. Ce pot face in cazul acesta? Din cate stiu programul nu are optiuni de stergere.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Completare Revisal
Multumesc, multumesc! :)