avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Buna ziua!
Am introdus in Revisal un angajat care nu trebuia introdus deoarece are numai plata cu ora. Ce pot face in cazul acesta? Din cate stiu programul nu are optiuni de stergere.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dya2012 , utilizator 09:31, 5 Martie 2012
Singura posibilitate este sa ii incetati c.i.m. ... dar sa stiti ca si un c.i.m. cu plata pe ora se inregistreaza in revisal .....
O fi vrut sa scrie ca e zilier....
Zilierii nu se inregistreaza in REVISAL ...
Multumesc de raspuns,m-am gandit si eu la varianta asta dar nu eram sigura daca procedez corect.........in legatura cu plata cu ora in invatamant,cum operez in Revisal daca un angajat are peste norma plata cu ora si un angajat care este fara norma si are numai plata cu ora?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 2011 anny2007us anny2007us Am o angajata care este in concediu pentru crestere copil. Pentru a o putea prelua din Revisalul anterior i-am redeschis contractul. Odata introdusa in ... (vezi toată discuția)
Preluare revisal Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Voi prelua de la o persoana Revisalul pentru o societate. Va trebui sa instalez programul pe un alt calculator, la sediul angajatorului. ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)