avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare Revisal

Buna ziua!
Conform Art.3 alin (2) din HG 500/2011 Registrul se intocmeste in ordinea angajarii, ceea ce eu nu am facut din cauza ca nu am citit inainte despre asta :(, Registrul completandu-l in ordinea in care apare pe statul de plata. Va rog sa-mi spuneti daca a mai avut cineva o situatie asemanatoare si daca se poate remedia cumva problema.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dya2012 , utilizator 11:48, 30 Ianuarie 2012
dya2012 a scris:

Buna ziua!
Conform Art.3 alin (2) din HG 500/2011 Registrul se intocmeste in ordinea angajarii, ceea ce eu nu am facut din cauza ca nu am citit inainte despre asta :(, Registrul completandu-l in ordinea in care apare pe statul de plata. Va rog sa-mi spuneti daca a mai avut cineva o situatie asemanatoare si daca se poate remedia cumva problema.
Va multumesc!

nu e nici o problema:D
Nu este niciun impediment faptul ca dvs ati completat REVISAL in ordinea existenta in statul de plata ...
Multumesc, multumesc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata delia2007 delia2007 Buna ziua. Un concediu fara plata se opereaza in revisal in ziua in care este solicitat de salariat sau cu cateva zile inainte? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Declarare in revisal nou suspensare ccc ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea Buna ziua. In mai multe articole pe care le-am citit, am vazut ca nu se declara in Revisal-ul nou suspendarea CIM pentru CCC. Am intrat si in programul Revisal ... (vezi toată discuția)
Inregistrare itm gica1 gica1 daca am angajati si nu apare la ITM ca angajat (nu-l am in programul Revisal),cum sa fac sa-l duc si care este amenda (vezi toată discuția)