Buna ziua. In mai multe articole pe care le-am citit, am vazut ca nu se declara in Revisal-ul nou suspendarea CIM pentru CCC. Am intrat si in programul Revisal propriu-zis si acolo exista aceasta optiune de suspendare pt CCC. Ce sa inteleg din asta? Si cum s-ar putea ca in Revisal sa nu apara suspendat, dar pe statul de plata da? Multumesc anticipat pt raspuns?
HG nr. 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor prevede :
Art. 3 (2) Registrul se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde urmatoarele elemente:
......
h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale;
....
Art. 4. — (1) Completarea, respectiv inregistrarea in registru a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) se face dupa cum urmeaza:
.....
c) elementele prevazute la art. 3 alin. (2) lit. h) se inregistreaza in registru in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii;
.......
multumesc, deci am inteles ca trebuie sa declar in Revisal concediul de maternitate. de cand declar suspendarea CIM a acestei angajate? incepand cu data primului certificat de concediu pe care mi l-a dat ea? (ma refer la concediul de 126 zile) sau cand va intra in cei 2 ani de crestere a copilului? sau sa inteleg ca toate concediile medicale se declara si in Revisal, chiar daca a fost 1 zi de concediu medical intr-o luna? trebuie declarat in Revisal ca suspendare? va multumesc anticipat de raspuns
Suspendare c i m
divele
O salariata inceteaza concediul ptr. crestere copil pana la 2 ani la data de 11.11.2012.
De la data de 12.11.2012 intra in concediu prenatal ptr. cel de-al 2 ... (vezi toată discuția)