avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate veraioa

Activitate veraioa

am, inteles, acestea sunt obligatiile angajatorului fata de angajat, dar ma intereseaza sa stiu
ce af fi mai avantajos pentru angajator sa restructureze sau ca incheie contracte cu acordul partilor? Si care sunt motivele.
Multumesc mult

Multumesc pentru raspuns.
A svrea sa stiu care sunt obligatiile angajatorului mai exact, daca plateste vro contributie sau taxe catre stat. Ar fi mai avantajos pentru angajator da restructureze sau ca incheie contracte cu acordul partilor? Si care sunt motivele
Multumesc,
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Care sunt obligatiile angajatorului in caz de restructurare.

Multumesc mult si astept raspuns urgent
Multumesc mult de raspuns. Deci daca exista o informare in scris insotita de un document eliberat de medicul de familie sau de medicul specialist care sa ateste aceasta stare, inca din prima zi, angajatorul nu poate incheia contractul de munca al salariatei.
as dori sa stiu daca salariata a anuntat starea de graviditate catre angajator daca angajatorul o poate restructura / concedia.
Multumesc
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o problema: as dori sa stiu daca o salariata este insarcinata poate fi concediata sau restructurata? In ce conditii? Mentionez ca departamentul se relocheaza in alt oras si societatea nu este in faliment / procedura de lichidare.

Multumesc mult
Multumesc pentru raspuns.
Sa inteleg ca practic nu am nici un drept in caz de refuz doar pt faptul ca in contractul meu de munca nu se specifica localitatea?
Practic eu am semnat contractul de munca numai pt ca locul muncii se desfasoara in Bucuresti.
Va multumesc anticipat
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:
Angajatorul meu va muta intreg departamentul in alta localitate dar inca nu stiu daca este vorba de relocare sau detasare. As vrea sa stiu care sunt drepturile mele in cazul in care nu accept mutarea in alta localitate. Mentionez ca in contractul meu de munca la campul "locul de munca" se specifica ca activitatea se desfasoara la departamentul respectiv dar nu se specifica localitatea.

Va multumesc ft mult.