avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate crinafrandes

Activitate crinafrandes

Buna ziua, am un contract de internet mobil cu firma V, se termina in 7 iunie 2013 dar eu as vrea sa il inchei acum( cu 3 luni inainte de expirare), am facut o cerere in decembrie si mi-au spus ca trebuie sa revin cu cerere in martie ca atunci ar fi cu 3 luni inainte si ei il vor inchide(vorbeam cu o doamna de la dep. fedelitate, asa s-a prezentat dansa), am facut o a doua cerere cu cateva zile in urma si m-au contactat spunandu-mi ca pot depune cererea cu cu trei luni inainte dar nu imi vor incheia contractul decat la expirarea lui(de data asta am vb cu un domn expert in informatica). Vreau si eu sa ma lamuriti daca pot sau nu sa inchei acum contractul? Am 5 ani de ab si in timpul asta am facut multe sesizari ca nu sunt multumita de calit abonamentului.
Va multumesc!
Buna ziua. Am si eu o intrebare: am inceput lucrul in urma cu o luna si jumatate( dupa doi ani de concediu pt cresterea copilului) si acuma am aflat ca sunt insarcinata in 5 sapt, mai am dreptul sa beneficiez de indemnizatia pt crestere copil?
nu stiu ce sa inteleg prin "echivalent". Eu facem inainte de concediu munca de birou si acum angajatorul imi da sa pun preturi la produsele din magazin(locul de munca este in comert). Nu prea sunt echivalente nici conditiile. Daca ma poate cineva lamurii? Multumesc!
nu era ceva lege care suna cam asa: "La data cand mama revine din concediu, angajatorul trebuie sa ii puna la dispozitie acelasi loc de munca, aceeasi pozitie in cadrul firmei si acelasi salariu. Contractul de munca se reia in conditii similare, in mod normal, dar se poate face si incadrarea pe un alt post sau modificarea salariului - numai cu acordul mamei." Eu stiam de asa ceva dar poate ma insel. Va rog daca mai stie cineva ceva de aceasta ordonanta sa imi raspunda. multumesc!
Buna ziua. Sunt in concediul de crestere a copilului pana la 2 ani din 1 aprilie 2010. in 4 feb 2012 ar trebui sa ma intorc la munca numai ca a intervenit o situatie neasteptata; firma la care lucrez m-a anuntat ca o sa ma intorc pe alt post decat cel de pe care am plecat, asta in conditiile in care postul meu inca exista. Alta problema e ca nici macar nu m-au chemat la disutii si nu mi-au cerut acordul in leg cu evenualul nou post. Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns legal ca ma si preseaza timpul.