avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil

Buna ziua. Am si eu o intrebare: am inceput lucrul in urma cu o luna si jumatate( dupa doi ani de concediu pt cresterea copilului) si acuma am aflat ca sunt insarcinata in 5 sapt, mai am dreptul sa beneficiez de indemnizatia pt crestere copil?
Cel mai recent răspuns: crinafrandes , utilizator 10:44, 19 Martie 2012
Da, mai puteti beneficia de indemnizatie pentru CCC deoarece in cele 12 luni premergatoare nasterii sunt eligibile si lunile in care ati fost intr-un CCC anterior.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil nicogala nicogala Buna ziua, Am fost angajata pe o perioada de 2 ani, pana la 1 octombrie 2012, de cand urmez cursurile unei facultati de stat, la zi. Sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Concediu/indemnizatia pentru cresterea copilului atena200092 atena200092 buna. am si eu nevoie de o informatie daca se poate. sunt angajata de 3 sapt si acum 5 zile am aflat ca sunt insarcinata (cam in 6 sapt) doresc sa continui ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si indemnizatie crestere copil Bmarinela Bmarinela Buna ziua, Lucrez la o firma din 20 mai a.c., recent am aflat ca sunt insarcinata si ar trebui sa nasc prin aprilie,vreau sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)