Buna ziua. Sora mea cumpara un apartament. In antecontract este trecuta ca singur cumparator. Cand va semna contractul de vanzare cumparare, se poate modifica numarul de cumparatori( adica sora mea si cu mine)? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care este pensionata de boala gradul 3, a lucrat in Italia cu program de 4 ore, anii lucrati acolo se iau in considerare pentru acordarea pensiei ptr limita de varsta? Este vreo problema daca a lucrat in strainatate cat era pensionata pe caz de boala? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua.
Imi puteti spune daca pot detasa o persoana in Belgia, daca firma este nou infiintata, iar la momentul actual suntem numai 2 persoane salariate in unitate.
Care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite (atat ca angajator cat si ca salariat) pentru a putea detasa?
Daca nu este posibila detasarea, ce alta alternativa ar fi pentru a putea trimite un salariat sa lucreze in Belgia?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua. Mama a decedat in 2010, iar persoana cu care a fost recasatorita a decedat in 2011. Casa in care locuiau este pe numele mamei, fiind cumparata inainte de a se recasatori. Intrebarea mea este daca sotul mamei nu are nici un copil cum se imparte mostenirea, sau mai precis daca el are dreptul la cota parte din imobil?