avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract / Contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract / Contract vanzare-cumparare

Buna ziua. Sora mea cumpara un apartament. In antecontract este trecuta ca singur cumparator. Cand va semna contractul de vanzare cumparare, se poate modifica numarul de cumparatori( adica sora mea si cu mine)? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:11, 4 Aprilie 2015
Daca tranzactia se realizeaza intre persoane fizice,pot exista mai multi coproprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare apartament popyq popyq Bună seara, De curând am găsit un apartament ce doresc să îl cumpăr. Am bătut palma pe suma de 55mii de euro. Problema care apare aici este că ... (vezi toată discuția)
Cota 5% tva locuinte noi iulys iulys Buna ziua, In data de 17.09.2009 am semnat un antecontract pentru achizitionarea unei locuinte noi prin programul \"Prima Casa\". Pretul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla in cazul nerespectarii antecontractului de catre vanzator cmf1985 cmf1985 Buna ziua, In urma cu cateva saptamani am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare (autentificat la notar) in vederea cumpararii unui ... (vezi toată discuția)