avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie limita de varsta

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care este pensionata de boala gradul 3, a lucrat in Italia cu program de 4 ore, anii lucrati acolo se iau in considerare pentru acordarea pensiei ptr limita de varsta? Este vreo problema daca a lucrat in strainatate cat era pensionata pe caz de boala? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: danapvl , utilizator 17:26, 25 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de invaliditate madalina ursu madalina ursu Am fost pensionat gradul 3. Dupa pensionare am mai lucrat 2 ani cu program de 4 ore. La o revizuire mi s-a schimbat incadrarea din 3 in 4. (vezi toată discuția)
Cand pot sa trec de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta? stancu_vasilica57 stancu_vasilica57 Sunt nascuta in 01.01.1955, am o vechime de 25 de ani, din 2000 pensionata pe caz de boala gradul 2 cu drept de munca de 4 ore. Din 2000 pana in 2008 am lucrat ... (vezi toată discuția)