Eu co-proprietar la un apartament, nelocuind acolo. Incheiat contract de comodare in alt aprtament cu acte in regula. De ce nu pot beneficia de subventia la incalzire termica. Sunt cu ajutor social de cateva luni. Mi s'a telefonat de la DPS cum ca, daca sunt coproprietar nu am dreptul decat acolo unde sunt coproprietar..dar eu nu stau acolo de 30 de ani.Am lasat apartamentul in folosul sotie de care sunt despartit in fapt. Am , sau n'am dreptul sa ma incalzesc cu subventie intr'un apartament cu contract de comodare? Multumesc anticipat!
Pe permis nu e indicata data valabilitatii, probabil din greseala de redactare, zic. Am obs. ulterior si n'am dat importanta. Oricum, va trebui sa'l preschimb tot in tara, atunci cand 'oi apuca sa ajung. Oricum, va multumesc!
Sunt plecat din tara de 20 de ani si am permis de cond. (B+C)din 1982, cu care circul si acum in Grecia. Ce am de intampinat in tara pt preschimbarea lui? Multam'!
Nascut in mai 1956.As vrea sa stiu cum pot iesi la pensie, avand 17 ani de munca in Romania (constructii) si vreo 15 in Grecia (constructii). Care e procedura de depunere a dosarului in Romania? Multa'm anticipat!