avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis de conducere

Sunt plecat din tara de 20 de ani si am permis de cond. (B+C)din 1982, cu care circul si acum in Grecia. Ce am de intampinat in tara pt preschimbarea lui? Multam'!
Cel mai recent răspuns: vasilagri , utilizator 21:46, 22 Februarie 2012
Sunt niste taxe pe care trebuie sa le platiti...insa, fiind plecat de 20 de ani, nu e expirat permisul?Daca e expirat trebuie sa faceti si fisa medicala. Va trebuie permisul vechi, buletinul.
Cred ca puteti sa il preschimbati si in Grecia. Vedeti ce spun autoritatile competente de acolo
eu cred ca de multi ani permisul nu mai e valabil.
chiar nu e trecuta perioada de valabilitate ?
aveti mare grija deoarece in cazul unui accident cei de la asigurari daca aveti permisul expirat , refuza sa despagubeasca.
Pe permis nu e indicata data valabilitatii, probabil din greseala de redactare, zic. Am obs. ulterior si n'am dat importanta. Oricum, va trebui sa'l preschimb tot in tara, atunci cand 'oi apuca sa ajung. Oricum, va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa imi schimb permisul auto? bogdan.cosmin bogdan.cosmin Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire in legatura cu valabilitatea permisului de conducere. Am obtinut permisul in Romania, in urma cu aprope 10 ani, urmand sa ... (vezi toată discuția)
probleme rutiere!bună ziua! sunt cetățean român,cu permis de conducere obținut ... Ciprian518 Ciprian518 Bună ziua! Sunt cetățean român,cu permis de conducere obținut în urmă cu mulți ani în România! Povestea este asa: fost plecat în Danemarca unde am ... (vezi toată discuția)
Dovada eliberata de politie la preschimbarea permisului auto danmatyas danmatyas buna ziua,permisul mi-a fost saltat. In 4 octombrie tre sa merg sa-l ridic, dar adresa din el nu coincide cu cea din buletin. Am aflat ca cei de la politie o ... (vezi toată discuția)