Buna ziua!
am o oprire pe salar de 1/3 acum am primit de la o alta banca o oprire .Acestia din urma au trimis la institutia la care lucrez hotarare judecatoareasca in baza careia sa se retina o parte din salar,cei de la institutie au facut oprirea in completare ajungandu-se la 40-45%din salar dar mi-au si blocat contul de salar ca sa opreasca si din restul de plata care mi se vireaza inca o 1/3 .Este normal ca in aceste conditii cei de la banca la care am contul sa mai faca si ei inca o oprire tot de o 1/3 si sa nu imi deblocheze contul?
daca prin aceasta plangere am implicat si alte persoane care au fost inselate dar nu vor sa depuna plangere sau sa participe in vreun fel la acest proces ,pot fi obligate sa depuna plangere sau sa dea vreo declaratie?
Buna ziua!
am depus o plangere penala pentru inselaciune si as vrea sa stiu daca aceasta plangere poate fi retrasa daca s-a inceput anchetarea si perchezitionarea persoanei pentru care am facut plangere
in iulie 2009 am facut un contract de ipoteca unde mis-a spus ca acest contract este pentru o luna iar acum am primit somatie de la creditor pentru executare .in contractul de ipoteca apare acest paragraf '' creditorul isi rezerva dreptul de a reinnoi inscriptia ipotecara si privilegiile cu privire la imobilul ipotecat prin prezentul contract ,inauntrul intervalului de 1 luna prevazut de art.1786 din codul civil.''mentionez ca nu am primit nici o instiintare de reinnoire a ipotecii .va rog sa imi spuneti daca pot fii executata .ipoteca nu este ptr. banca.ci la un furnizor de marfa.va rog,sa imi spuneti ce pot sa fac