Buna ziua.
Urmeaza sa incep constructia unei case in regim propriu si as dori sa stiu cum se procedeaza sa intocmim un contract intre mine ca persoana fizica si persoana care va construi, ca persoana fizica. Care este modelul de contract si legea care stipuleaza acest caz, ce taxe se platesc...etc. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Va rog să-mi răspundeți dacă la notificarea de desfiintare a postului societatea este obligată sa atașeze și decizia din ședința consiliului de administrație prin care se desființează un post?
am intrat pe acest site in speranta ca voi primi raspunsuri avizate, fara mistouri; eu vreau informatia concreta, caci ceea ce mi-ati raspuns mi-a trecut si mie prin minte, ;), inchipuiti-va!; intrebarea mea este "catre cine?", in sensul ca nu stau acum sa iau fiecare autor in parte sa il intreb, iar daca unii sunt decedati, pe cine sa intreb, iar daca altii sunt din strainatate, unde sa alerg dupa ei??? m-am gandit ca este un organism specializat cu asa ceva si niste proceduri, legi, dupa care sa putem actiona. chiar m-am inscris aici cu incredere, dar...primesc un raspuns de la o persoana, care pare chiar mai putin informata si decat mine.
Buna ziua.
As dori sa stiu daca pentru un magazin online cu carti electronice (virtuale) trebuie platite drepturi de autor? Catre cine se platesc? Cum se procedeaza? Ce norme sunt prevazute pentru acestea?
Va multumesc.