avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desființarea postului-concedierea angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desființarea postului-concedierea angajatului

Va rog să-mi răspundeți dacă la notificarea de desfiintare a postului societatea este obligată sa atașeze și decizia din ședința consiliului de administrație prin care se desființează un post?
Cel mai recent răspuns: typesse , utilizator 12:10, 4 Iunie 2018
Societatea nu este obligată sa atașeze și decizia din ședința consiliului de administrație prin care se desființează un post.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintarea unui post intr-o firma gabitza79 gabitza79 In cazul desfiintarii unui post intr-o firma care sunt pasii care trebuie urmati? Se face o notificare catre persoana a carui post se desfiinteaza ,prin care ... (vezi toată discuția)
Desfiintare a unei functii pe care nu am fost angajat niciodata Ionut1982 Ionut1982 Buna ziua , sunt angajat (inca) in cadrul unei societati comerciale de tip hypermarket. Astazi am primit o notificare in care mi se aduce la cunostinta ca ... (vezi toată discuția)
Un post care a ramas liber in urma demisie, poate fi scos din organigrama? ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare: un post care a ramas liber in urma demisie, poate fi scos din organigrama? mentionez ca este vorba de o sociatate ... (vezi toată discuția)