Buna ziua,
Am si eu urmatoarea intrebare: un post care a ramas liber in urma demisie, poate fi scos din organigrama?
mentionez ca este vorba de o sociatate pe actiuni.
Multumesc!
Si e bine de stiut inainte sa se produca demisia, altfel sunteti obligata sa il anuntati vacant iar in decizia de incetare sa mentionati ".... data de la care postul se desfiinteaza"
Sunt doua probleme diferite :
1. daca si-a data demisia (asa cum ati mentionat in mesajul initial), atunci acel post poate fi scos din organigrama in urma incetarii raportului de munca sau de serviciu.
2. daca postul a fost scos din organigrama (a fost desfiintat) inainte de a -si da demisia, atunci nu mai vad rostul demisiei ... posibil ca nu doreste sa beneficieze de somaj sau si-a gasit un alt loc de munca.
persoana in cauza si-a dat demisia deja si vrem sa desfiintam postul deoarece mai avem 2 posturi care vor fi restructurate si nu vrem sa se faca acuze apoi ca ar fi fost acesta liber si nu a fost oferit.
deci, dupa cate am inteles acest post va fi desfiintat printr-o hotarare AGA, imediat dupa demisia persoanei.
Modificare c.i.m.
In cazul in care se modifica struct. organizatorica a societatii si implcit se transforma/desfiinteaza posturi, , de cand poate intra in vigoare noua ... (vezi toată discuția)