avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate danyela2003

Activitate danyela2003

Discuție Ipoteca legala
Buna ziua
Anul trecut am avut de plata la impozit suma de 4000 ron(impozitul nefiind platit cativa ani).Am platit o parte si am ramas cu 1300 ron,in octombrie am primit instintare de executare silita pentru aceasta suma,am mers la Ditl si mi s-a spus ca pot plati doar o parte dar sa dau totusi ceva in termen de 15 zile.Am mai platit 1100 ron iar anul acesta am achitat atat restanta cat si pe anul in curs,deci nu mai am nicio datorie.
Azi am primit o instintare in care scrie ca se intabuleaza dretul de Ipoteca legala in valoare de 1300 ron asupra casei,terenului si celor 2 masini.
Ce inseamna asta si ce ar trebui sa fac?
Directia de taxe si impozite chiar nu are evidenta ca eu am platit tot?Si cum imi poate pune ipoteca pe 3 bunuri cu valoare mare pt o suma asa mica?
Multumesc anticipat pt. raspunsuri!
Răspuns la discuția Protectia copilului
Tatal este recasatorit,a zis ca nu-l mai intereseaza copilul,sa plece la maica-sa.Mama e
ste recasatorita si creste fetita si a zis ca nu o intereseaza sa se ocupe tatal de baiat.
Fiind matusa l-am primit si normal ca il tin la mine si am grija de el,dar nu il pot tine permanent si nici nu pot raspunde de el pentru ca in urma divortului a fost incredintat ambilor parinti.
Sincer nu stiu cum poate un parinte sa-si lase copilul asa,eu am si copil si cresc si animale si nu as putea lasa in voia sortii nici copilul nici un animal.
Buna ziua
Am un nepot in varsta de 14 ani care sta cu tatal,in urma divortului el hotarand sa creasca baiatul iar sotia fata.Azi l-a dat afara din casa si i-a zis sa se duca unde vrea ca pe el nu-l mai intereseaza.
Mama nu vrea sa-l primeasca,spunand ca nu are unde sa-l tina si sa se descurce.
Acum el a venit la mine.
Problema este ce fac cu copilul si unde pot reclama parintii?
La mine poate sta o perioada dar nu pot raspunde de el,eu in 10 zile plec.
Sa sun la politie,la protectia copilului?
Răspuns la discuția AUTORITATE PARINTEASCA
Multumesc pt raspunsuri.
El nu locuieste in tara si banuiesc ca asta a fost motivul,vine la 6 luni.Sper sa nu faca recurs.
Pe divort ne-am inteles,la restu a hotarat instanta,oricum el a fost de acord sa ramana copilul la mine,el doar sa o viziteze.
Răspuns la discuția AUTORITATE PARINTEASCA
15 zile in privinta cererilor accesorii,divortul este irevocabil,asa scrie 15 zile,nu 30....
Daca el nu este in tara,si nu isi respecta prog de vizita.....cand vine el daca nu se incadreaza nu il vede....
Răspuns la discuția AUTORITATE PARINTEASCA
Am uitat sa intreb,15 zile de cand primim sau de cand s-a pronuntat?
Răspuns la discuția AUTORITATE PARINTEASCA
Definitivă şi irevocabilă în ceea ce priveşte divorţul. Cu apel în 15 zile de la comunicare în privinţa cererilor accesori.Inca nu e irecovabila ca de abia s-a pronuntat....dar vroiam sa stiu ce inseamna....
Autoritatea părintească în privinţa minorei , se va exercita de către reclamanta pârâtă. Stabileşte locuinţa minorei la reclamanta pârâtă.Stabileşte locuinţa minorei la reclamanta pârâtă.
Va rog,sa-mi spuneti si mie ce inseamna asta.
Pot iesi cu copilul din tara,ii pot face pasaport?
Răspuns la discuția Reesalonarea unui credit
Pay cu platile am fost tot timpul la zi.Eu nu am zis ca ar fi obligati doar ca am incercat sa ma inteleg amiabil cu ei,o perioada sa le dau jumatate din suma.Daca nu platesc rata la timp,pana la executarea silita,ma va contacta banca sa ne intelegem.Eu vreau sa evit sa ajung la biroul de credite.In ianuarie si februarie am obtinut scutire de plata tot unei clauze din contract.
Buna ziua
Am niste nelamuriri cu un credit si poate ma puteti ajuta.
Anul trecut am facut un imprumut la banca pt nevoi personale fara ipoteca.
Eu acum nu mai lucrez si nu mai pot achita suma care o am de dat pe luna,pt lunile ian. si feb. am cerut o amanare de plata.Luna aceasta am mers am facut o cerere pt a mi se reesalona creditul pt un an de zile,sa dau o suma mai mica,eu neavand nici un venit,sotul neavand nici el in tara venituri.Banca mi-a respins cererea fara nici un motiv.
In contractul meu scrie clar "la solicitarea mea sau la initiativa bancii pot beneficia de o reducere a ratea pt o perioada de maxim 12 luni.
Ce fac in cazul acesta?Unde ii pot reclama?La protectia consumatorului?
Le-am spus clar ca eu nu am de unde sa platesc rata actuala,ca am incercat sa ma inteleg amiabil si cand nu voi mai plati deloc ma vor cauta ei sa se inteleaga cu mine sa dau mai putin.