Buna ,in urma cu un an sotia mea mi/a solicitat acordul pt. a pleca din tara cu minorul de 3 ani urmand ca ulterior sa plec si eu imediat ce/mi va gasi un loc de munca . Binenteles mi/a dat acordul insa nu a mai dorit sa plec la ea avand o relatie cu un italian ,inaintand si actiune de divort. Acordul meu a expirat avand in vedere ca procura a fost pe 2011 . De un an nu/mi da copilul la telefon nu la adus in tara sa/l vad nu/mi pot exercita autoritatea parinteasca .Acum sunt in divort in care am solicitat ca locuinta minorului sa fie stabilita la mine ,eu am crescut minorul timp de 3 ani cat a fost ea plecata .Insa termenele sunt mari si as dori sa introduc o ordonanta ,ce sanse am ca ea sa aduca minorul in tara sa solicit aducerea minorului in tara ,incredintarea provizorie ,drept de vizita la domiciliul meu din tara ?ce sanse credeti ca pot avea?nu mi/am vayut copilul de un an:((:((
Multumesc este o iesire din indiviziune de pe tulpina ,avand deja o sentinta cu lotul celor trei ,copii si mama in indiviziune insa copii sunt incredintati bunicilor ,au interese contrare si ma gandeam ca daca se solicita doar iesirea cu lotul bine determinat se considera act de administrare
Hristos a inviat!In urma unui partaj cei doi copii au obtinut impreuna cu mama un lot in indiviziune .Ulterior copii au fost increintati spre crestere si educare bunicilor . Pot acum bunicii sa introduca in numele copiilor o actiune de iesire din indiviziune deoarece mama nu administreaza corect bunurile aflate in indiviziune?Li se vor institui curatela sau ii pot reprezenta buniciii?#-o#-o#-o#-o