avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate miji

Activitate miji

Răspuns la discuția Mostenire
Va multumesc.Totusi, m-ar interesa daca exista acest risc pentru ca nu am dezbatut mostenirea in timp de 6 luni de la deces?
Am fost la tribunal si un avocat ne-a spus ca daca in termen de 6 luni de la deces nu am dezbatut mostenirea nu mai avem niciun drept asupra acelui teren deoarece sotia a suportat cheltuieli (plata impozitului) pana acum. Remarc ca noi nu am stiu de acest pamant pana anul acesta cand ni s-a spus de la primarie,deoarece tatal meu nu s-a mai interesat de mine de la varsta de 3 ani.
Va multumesc, o zi buna!
Discuție Mostenire
Buna ziua. Tatal meu a murit in 2005 fiind atunci casatorit cu o alta femeie,aceasta anul trecut a declarat ca tatal meu nu mai are niciun mostenitor iar tot terenul pe care il detinea tata i-a revenit ei. Tinand cont ca aceasta femeie este invarsta nu vreau sa o car prin tribunal, am putea face un contract de donatie sau testamen fara ca aceasta sa poata fi revocat mai tarziu de catre alte persoane? ( ea are inca doua fete care nu sunt facute cu tatal meu)
Discuție Mostenire
Am un copil din prima casatorie.M-am recasatorit,cel de-al doilea sot are la randul lui 2 copii,impreuna am facut un copil si am cumparat si 2 case.Intrebarea mea este: copilul din prima casatorie face parte la aceste 2 case?
multumesc
sunt divortata,am o fetita de 6 ani si vreau sa plec din tara.pot face pasaport si fara semnatura tatului?