avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport pentru minor cu parintii divortati
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport pentru minor cu parintii divortati

sunt divortata,am o fetita de 6 ani si vreau sa plec din tara.pot face pasaport si fara semnatura tatului?
Cel mai recent răspuns: miji , utilizator 17:48, 10 Februarie 2012
Doar daca instanta a stabilit ca doar dvs. exercitati autoritatea parinteasca.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua trăiesc în concubinaj de 6 ani,în urma căreia ... Oana miruna Oana miruna Bună ziua trăiesc în concubinaj de 6 ani,în urma căreia a rezultat o fetita de 1 an și 6 luni ,concubinul a devenit foarte violent din cauza băuturi eu ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca exclusiva- stabilirea domiciliului minorului in strainatate anissia000 anissia000 Buna Sunt mama unei fetite de 3anisori Eu si tatal ne-am separat acum 1an si jumatate(nu am fost casatoriti) De atunci el nu a mai contribuit la cresterea ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns- iesire din tara minor luminita1982 luminita1982 am o fetita de 7 ani este recunoscuta de tata pe numele lui dintro relatie de concubinaj pot pleca cu fetita din tara fara acordul lui el fiind inchis pt viol ... (vezi toată discuția)