Buna...
......in urama cu 6 luni m-a oprit un ag de circulatie, mi-a verificat actele iar dovada de circulatie imi era expirata.(permisul mi-a fost suspendat pt depasirea vitezei legale in localitate-113 km/h),mi s-a spus ca imi anuleaza permisul pe o perioada de un an, am fost la sectie unde am dat o declaratie din care rezulta ca imi recunosc vina.Pana in ziua de azi nu am primit nici un raspuns.Ce tre sa fac?
......cum obtii un permis de sedere in romania?
unde tre sa merg si ce acte sunt necesare pt a obtine permis de sedere in romania pt sotia mea, ea fiind cetatean moldovean
cum demonstrez venitul sotiei mele, ca din cate am inteles de la oficialitatile
locale ea fiind cetatean strain poate munci legal numai dupa obtinerea permisului de sedere,iar singura solutie, zic cei de la of. pt straini, e sa depun 50miloane lei in banca.
....e o problema, dar ce m-a surprins cel mai mult e faptul ca am incercat sa platesc taxele petru obtinerea permisului de sedere si la CEC mi-au spus ca tre sa le dau cnp-ul sotiei, dar nu e vorba de cnp-ul ei din pasaport ci de un altul pe care zic ei ca trebue sa il primeasca de la politie. am fost si la politie si la oficiu pt straini si nimeni nu stie nimic iar cei de la CEC nu imi incaseaza banii.
toate astea se intampla in Baia Mare.
Buna.....
m-am saturat de batut la usi....va rog sa-mi spuna cineva
unde sa merg si ce sa fac pentru a obtine permis de sedere
pentru sotia mea, e fiind cetatean moldovean