avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dobandirea permisului de sedere in Romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dobandirea permisului de sedere in Romania

Buna.....
m-am saturat de batut la usi....va rog sa-mi spuna cineva
unde sa merg si ce sa fac pentru a obtine permis de sedere
pentru sotia mea, e fiind cetatean moldovean
Cel mai recent răspuns: babcilex , utilizator 08:16, 6 Octombrie 2006
buna. din cate stiu eu, la politie se fac astea, dupa ce ai toate actele sotiei.
ai incercat sa vorbesti cu cei de la autoritatea pentru straini? ei tre sa cunoasca aceste date, sau cauta pe net.
BAFTA :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum demonstrez venitul sotiei care e cetatean strain? adryan81 adryan81 cum demonstrez venitul sotiei mele, ca din cate am inteles de la oficialitatile locale ea fiind cetatean strain poate munci legal numai dupa obtinerea ... (vezi toată discuția)
Sot cetatean roman, sotia cetatean moldovean aceasta fiind si insarcinata julian_b julian_b Eu sunt cetatean roman cu permis de sedere in Rep Moldova in scopul muncii. Sotia mea este cetatean al Rep Moldova si in prezent aceasta este insarcinata, ne ... (vezi toată discuția)
Rezident adellahoo adellahoo Sotul meu are permis de sedere temporara valabil pina in 2017, fiind membru de familie cetatean roman.Permisul a fost eliberat pe o adresa din Constanta.Acum ... (vezi toată discuția)